Apartman Rajna

77_photo_13455Bogács egy igazi gyöngyszem itt a Bükk alján, a hegyvidék és az Alföld találkozásánál. Pihenjen Bogácson a bükkaljai község egyik legszebb apartmanházában a Rajna Apartmanházban! Nálunk valóban elfeledheti a nagyváros zsivaját, feledhetetlen élményekkel feltöltődve térhet vissza otthonába.
Itt választhat, csendes szemlélődéssel tölti pihenését, baráti társasággal érkezik, vagy aktív pihenéssel kapcsolódik ki a hétköznapok rohanásából. Bármelyikre van igénye, apartmanházunkban megtalálja hozzá az ideális helyet. Közben pedig felfedezheti a helyi és a környékbeli látnivalókat.

A természet bőkezűen osztogatja Bogácson a kincseit, hiszen a föld mélyéből feltörő 72 C-os gyógyvíz gyógyírt adhat fájó tagjaira, de ha a háziorvosától hoz beutalót, akkor helyi szakorvosi ellátásban is részesülhet.
Megnézheti az országban legnagyobb többségben a Bükkalján található kaptárköveket, ellátogathat régi korok barlanglakásaiba, bújóiba, vagy akár a közelben található ősemberbarlangba is. Nagyszerű kirándulásokat tehet a környéken.
Ellátogathat a Cserép úti pincesor borozóiba, ahol a borosgazdák várják a szomjas vendégeket.
Ha gasztronómiai élményekre vágyik, jöjjön el a község szervezésében megrendezett főzőversenyekre, vagy keresse fel a noszvaji Gazdaházat, ahol szinte minden hétvégén van valami program.
Főzni tudását az apartmanház kertjében is kipróbálhatja akár bográcsban készült étellel, akár valami grillezett finomsággal. Ha halászlevet kíván fogyasztani, a hozzá való halat kifoghatja a közeli horgásztóban is. Mennyivel is jobban ízlik az a halászlé, amelyhez saját magunk fogtuk az alapanyagot.
Bogács és a környéke számtalan programmal várja Önt és családját, valamint baráti társaságát!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *