Rezidencia Spa & Fitness

77_photo_13455Filozófiánk:

Napjaink válságos, kemény küzdelemre parancsoló élethelyzeteiben leginkább önmagunkra, saját erőinkre vagyunk utalva, ha a mindennapos stressz helyzetekkel viaskodunk.
Magunk dönthetünk arról, hogy a nagyhatású önfejlesztő eszközöket használjuk-e saját, eddig kihasználatlan lehetőségeink felszabadítására, életünk szolgálatára, egészségünk védelmére.
Ne higgyünk senkinek, csak önmagunknak.
Tekintsük játéknak a próbát, élvezzük hogy „kísérletezünk”, a felelősséget a kísérletre buzdító szakember örömmel vállalja.
Relaxáljunk, kocogjunk és kacagjunk! Változtassunk egy picit a komor, sötét gondolatfelhőkön, játsszunk el az átalakítás-átfordítás szórakoztató lépéseivel, s még a legsötétebb kilátástalanságban is kíséreljük meg a válaszkeresést: „mire jó mindez nekem, mire tanít, mire tesz alkalmassá?” Hiszen „ami nem öl meg, az megerősít” – állította Nietzsche, a filozófus.
Értelmet, célt csak mi adhatunk életünknek.
Ha életterheinket kihívásnak, pozitív próbatételnek fogjuk fel, akkor nagyobb az esély, hogy a teher megkönnyebbül, s ezáltal mi is.
A mozgás által olyan lehetőségekhez és készségekhez juthatunk, amely elősegítheti testi-lelki egészségünk megőrzését, jó közérzetünk, fizikai fittségünk, lelki egyensúlyunk fenntartását.
A mozgás megtanít Önmagunk és Mások szeretetére.
A Dunapart Rezidencia SPA biztosítja azt a technikai hátteret és szakmai tudást, ami mindannyiunk féltve őrzött kincsében, az egészségünk megőrzésében vagy éppen javításában segíthet.
Papír fecnik vagyunk, amit hol felkap a szél, hol letesz. A kényelem, a megszokás mindig az egyszerűbb felé sodor bennünket….. de aki tudatában van a tetteinek értékeivel, az más életminőséget él. Nem az az erkölcs, ha valaki jót tesz, hanem az, aki a jót tudva teszi, és tudatosan választja.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *