Apát Hotel és Étterem

77_photo_13455Családias hangulatú szállásunk az ország legnyugatibb vidékén, az Őrségi Nemzeti Park területén a Vendvidék központjában, Apátistvánfalván találhatja. Ausztria 10 km-re, a szlovén határ mindössze 3 kilométerre érhető el szállodánktól.
A hotel egy 7 hektáros őspark ölelésében, gyönyörű zöld környezetben található. A pihenés, kikapcsolódás, aktív szórakozás élményéhez szükséges szolgáltatások széles körével vár minden idelátogatót.
A megszépült, felújított Apát Hotel*** 20 szobája kényelmes elhelyezést biztosít vendégei számára.
A szálláson foglalható maximális férőhely 48 – 50 fő. Szobáink egy része zuhanyzós pótágyazható, színes televízióval felszerelt. Néhány szobánk az egyszerűbb igényeknek igyekszik megfelelni azzal, hogy a szobákhoz közös zuhanyzók tartoznak.
A szállás és a környék télen nyáron kitűnő kikapcsolódást biztosít az Őrségben. Nyáron az aktív pihenéshez, télen pedig a közelben síelőknek nyújthat kiindulási pontot a szállás.
Esküvők, rendezvények, konferenciák lebonyolításához a vendégek rendelkezésére áll 40-50 fős különtermünk is.

A hotel közelében lehetőség van lovaglásra, a Hársas tó valódi horgászparadicsom. Nem utolsó sorban egyedi lehetőség a gomba keresés, melyhez vezetőt biztosítanak.
A domborzati viszonyok és a természeti adottságok tökéletes lehetőséget biztosítanak túrázáshoz, kerékpározáshoz, nordic-walking túrákhoz. Az Őrségi Nemzeti Park területén igény szerint szervezett túrákat is tudnak biztosítani.
A hármas határ közelsége miatt a téli sportok szerelmesei, akár főhadiszállásnak is választhatják a hotelt. Ausztria magyarok által kedvelt síterepei 1-1,5 óra autózással elérhetőek. Létszámtól függően, igény szerint transzfert is tudnak biztosítani, valamint vendégeik kívánsága szerint hidegcsomagot is készítenek az útra.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *